Home

Zwemvereniging Watervrienden IJmuiden (WVIJ) is al ruim 85 jaar een begrip in Velsen. Jong en oud kan bij ons terecht voor les- en wedstrijdzwemmen of trimzwemmen. Heeft u ook zin gekregen om bij ons te komen zwemmen, u mag altijd gratis twee keer meezwemmen bij het wedstrijd- of trimzwemmen. Neem contact met ons op via email of kom gewoon eens langs op donderdagavond tussen 18.00 en 21.00 uur in Zwembad de Heerenduinen in IJmuiden.WVIJ leidt op voor het Zwem-ABC. Wij zijn licentiehouder Nationale Zwemdiploma's en leiden op volgens de Nationale Norm Zwemveiligheid. De Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ) stelt de Nationale Norm Zwemveiligheid en de Examenregeling Nationale Zwemdiploma’s vast en controleert of de organisatie van de zwemlesaanbieder, de kwaliteit van de zwemles en het diplomazwemmen voldoen aan de Nederlandse kwaliteitseisen. Zo ja, dan wordt de betreffende zwemlesaanbieder ‘Licentiehouder Nationale Zwemdiploma’s’. Meer informatie is te vinden op de website Allesoverzwemles.nl.

WVIJ is onderdeel van Watervrienden-Nederland en daarmee aangesloten bij de Nederlandse Culturele Sportbond (NCS). Bij ons staat Sport voor Iedereen voorop. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen - ongeacht geslacht, seksuele voorkeur, cultuur, leeftijd en validiteit - het zwembad in te krijgen en te laten bewegen.

Wettelijk is vastgesteld, dat verenigingen het lidmaatschap stilzwijgend voor een jaar mogen verlengen indien een lid niet opzegt. Voor meer informatie over het opzeggen van het lidmaatschap kijk hier.

Het laatste nieuws

Het was vroeg op voor de kinderen en de familie Mol, want vanmorgen om 9.00 uur stonden zij allen klaar in het zwembad om af te zwemmen voor het B-diploma.
We merkten dat sommigen het toch best spannend vonden, een enkeling moest iets overnieuw doen.
Het zwemniveau was verrassend…

Meer >
 

Vanmorgen vroeg hebben 9 kinderen afgezwommen voor hun C-diploma.
Eigenlijk was dat 22 maart al de bedoeling maar om welbekende reden kon dat niet doorgaan.
Met slechts 2 lessen om hun vaardigheden weer op peil te brengen was het vandaag dan zover.
Nog steeds in een beetje…

Meer >
 

De indeling van de kleedhokjes voor dinsdag én donderdag is te…

Meer >
 

Wij zijn heel blij dat we jullie kunnen vertellen dat we onze zwemactiviteiten weer kunnen gaan opstarten!! Dat de zwembaden zo snel weer open mochten was voor iedereen een grote verrassing.
Wij zijn dan ook heel blij dat de gemeente Velsen er voor heeft gezorgd dat wij ook weer zo…

Meer >
 

Terug naar boven