Home

Zwemvereniging Watervrienden IJmuiden (WVIJ) is al ruim 85 jaar een begrip in Velsen. Jong en oud kan bij ons terecht voor les- en wedstrijdzwemmen of trimzwemmen. Heeft u ook zin gekregen om bij ons te komen zwemmen, u mag altijd gratis twee keer meezwemmen bij het wedstrijd- of trimzwemmen. Neem contact met ons op via email of kom gewoon eens langs op donderdagavond tussen 18.00 en 21.00 uur in Zwembad de Heerenduinen in IJmuiden.WVIJ is onderdeel van Watervrienden-Nederland en daarmee aangesloten bij de Nederlandse Culturele Sportbond (NCS). Bij ons staat Sport voor Iedereen voorop. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen - ongeacht geslacht, seksuele voorkeur, cultuur, leeftijd en validiteit - het zwembad in te krijgen en te laten bewegen.

Wettelijk is vastgesteld, dat verenigingen het lidmaatschap stilzwijgend voor een jaar mogen verlengen indien een lid niet opzegt. Voor meer informatie over het opzeggen van het lidmaatschap kijk hier.

Het laatste nieuws

Op zaterdag 6 april hadden wij ons jaarlijks terugkerende paas activiteit. Met ruim 20 enthousiaste ABC zwemmers, maar ook met enkele brevet zwemmers hebben we ons prima vermaakt in de blokhut van scouting Michiel de Ruiter. …

Meer >
 

Vanaf nu kunt u met al uw vragen over de toegangsbandjes contact opnemen via de mail: toegang@watervriendenijmuiden.nl

Meer >
 

Op zaterdag 30 maart hebben 18 brevetzwemmers van Watervrienden IJmuiden afgezwommen voor hun wedstrijdbrevet. Het brevetzwemprogramma is door WVIJ opgezet om jonge zwemmers de beginselen van de wedstrijdslagen te leren. Na het behalen van hun brevet kunnen de kinderen doorstromen naar de…

Meer >
 

Op zaterdag 16 maart zwom de wedstrijdploeg van WVIJ de derde poulewedstrijd van de landelijke zwemcompetitie van de NCS. Binnen de regio eindigde WVIJ als snelste ploeg en daarmee heeft de IJmuidense vereniging zich als vierde geplaatst voor de kampioenswedstrijd die op 30 juni in Eindhoven…

Meer >
 

Terug naar boven