Nieuws

Tank en Schenk - dubbele punten in juli

10 juli 2016
www.watervriendenijmuiden.nl
​Wellicht heeft u er al iets over gehoord, op internet, TV en radio. Of omdat u er al eens getankt heeft. Er is een nieuw brandstofmerk met de naam Peut. En zij werken volgens een nieuw concept, Tank & Schenk, waar ik graag even uw aandacht voor vraag.

Anders denken, anders tanken

Peut is ontstaan door een initiatief van een groep van zelfstandige pomphouders in samenwerking met het Noordwijkse Buro Aan Zee. Samen kopen deze pomphouders  op grote schaal brandstof in bij dezelfde raffinaderijen als de grote brandstofmerken. Dit zorgt voor scherpere prijzen en meer voordeel voor de klant.

Maar Peut is meer dan een naam. Peut durft te experimenteren en gelooft in de kracht van samenwerken. Ook met lokale verenigingen en goede doelen.

Tank & Schenk

Wat is mooier? Krijgen of geven? Per getankte liter draagt het tankstation 1 cent af aan een goed doel of vereniging. Welk doel dat is, dat kan u zelf bepalen op de iPad aan de kassa. Op een TV scherm in de shop worden de gespaarde bedragen direct vermeld en opgeteld. Twee maal per jaar ontvangen alle doelen en verenigingen het gespaarde bedrag.

Ook Watervrienden IJmuiden is inmiddels terug te vinden op de iPad aan de kassa.

Wij hopen nu natuurlijk dat u net zo enthousiast bent om bij Peut te tanken, en ons die centen te schenken. Kost u verder niets, en het kan de vereniging een behoorlijk bedrag opleveren voor onze zwemactiviteiten.

Klinkt goed? Voelt nog beter! En in juli spaart u dubbele punten!

 
www.watervriendenijmuiden.nl

31 toppers met een diploma

26 januari 2020
Wat was het weer spannend, maar vooral heel leuk en gezellig. 31 jongens en meisjes hebben vanmiddag afgezwommen voor hun A-, B- of… Meer >
 
www.watervriendenijmuiden.nl
Op donderdag 28 november heeft Sinterklaas met een groot aantal Pieten een bezoek gebracht aan de leszwemmers en de jeugdploeg van de… Meer >
 
www.watervriendenijmuiden.nl
Vanmiddag hebben 27 kinderen onder toeziend oog van de gedelegeerde / rapporteur van de NRZ - Nationale Raad Zwemveiligheid afgezwommen… Meer >
 
www.watervriendenijmuiden.nl
De ABC-agenda voor de periode t/m januari 2020 is bekend en kunt u hier downloaden. Meer >
 
 
 
 
11-05-2019 Meer >

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-07-2016 Meer >
 
 
23-06-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven