Nieuws

Jeugdleden verkopen 338 loten voor De Grote Club Actie

11 januari 2017 door Simone Klooster
www.watervriendenijmuiden.nl
Zoals ieder jaar hebben we ook in 2016 weer meegedaan aan de Grote Clubactie. We stevenden af naar een recordaantal verkochte loten. Helaas is dit door een grote teruggave aan loten nét niet gelukt. Desondanks hebben we als relatief kleine vereniging een prachtig resultaat behaald van 338 verkochte loten.
 

Ook waren er dit jaar meer lotenverkopers dan ooit op pad voor WVIJ! Hiervoor zijn wij de lotenverkopers natuurlijk heel dankbaar en wij zijn op allemaal erg trots. Maar er is natuurlijk altijd baas boven baas. Hoewel het verschil in de top 5 maar heel klein was, sprintten Stacey de Droog, Bo Bording en Floris van Zanten er met de prijzen van door. Vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes werden in gedachten al opgetrommeld om hun bioscoopbon in de kersvakantie te verzilveren. En de keuze was reuze. Wij zijn benieuwd welke films het nu geworden zijn.

Met het opgehaalde geld kan de Activiteiten Commissie nog een leuke activiteit voor jullie organiseren. Weet je iets dat je graag zou willen doen met je (zwem) vriendjes? Laat het ons dan weten via ac@watervriendenijmuiden.nl.

De organisatie van de Grote Clubactie was dit jaar grotendeels in handen van onze stagiaire Max Koomen. Max is leerling aan het vmbo-kader S(port), D(ienstverlening) en V(eiligheid) op het Vellesan College in IJmuiden. In het kader van een Grote Opdracht loopt hij stage bij de zwemvereniging.

Max over zijn stage en de opdracht:  "Ik heb veel medewerking gehad van iedereen binnen de vereniging en daardoor was het een leuke klus om te doen. Mijn stage bij de zwemvereniging loopt nog een tijdje door en ik vind dit een leuke stage. Vooral omdat er acties tussen zitten zoals ik hierboven beschreven heb. Misschien nog tot in het zwembad."

Simone Klooster en Max Koomen
 

 
www.watervriendenijmuiden.nl

31 toppers met een diploma

26 januari 2020
Wat was het weer spannend, maar vooral heel leuk en gezellig. 31 jongens en meisjes hebben vanmiddag afgezwommen voor hun A-, B- of… Meer >
 
www.watervriendenijmuiden.nl
Op donderdag 28 november heeft Sinterklaas met een groot aantal Pieten een bezoek gebracht aan de leszwemmers en de jeugdploeg van de… Meer >
 
www.watervriendenijmuiden.nl
Vanmiddag hebben 27 kinderen onder toeziend oog van de gedelegeerde / rapporteur van de NRZ - Nationale Raad Zwemveiligheid afgezwommen… Meer >
 
www.watervriendenijmuiden.nl
De ABC-agenda voor de periode t/m januari 2020 is bekend en kunt u hier downloaden. Meer >
 
 
 
 
11-05-2019 Meer >

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-07-2016 Meer >
 
 
23-06-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven