Nieuws

Lees nu de Spetterpost van februari 2016

15 februari 2016

Beste Watervrienden,
 

Het nieuwe jaar is alweer goed begonnen. Zo hebben we op 31 januari voor het eerst afzwemmen georganiseerd op een zaterdag en met succes want alle 36 kinderen mochten na afloop een diploma in ontvangst nemen.
 

 


Maar er is nog meer, we hebben namelijk oud-voorzitter en huidig trainer Ron Blok mogen huldigen omdat hij 40 jaar lid is van WVIJ. Hulde ook voor Carina Hoozemans die dit jaar de meeste Grote Clubactie loten wist te verkopen.

Naast het terugkijken op de afgelopen anderhalve maand, kijken we echter ook vooruit. Want op 25 februari staat de Family Obstakel Swim op het programma. Doet u ook mee met uw familieteam?

En op 19 maart organiseren we weer een Paasactiviteit voor de jongste zwemmers. Een dag later vinden de Bonds Zwemkampioenschappen (BZK) plaats in de Heerenduinen. Altijd een spektakel met de beste zwemmers binnen de NCS competities. Al met al genoeg om een nieuwe Spetterpost mee te vullen.

Ook hebben we weer een nieuwe agenda gemaakt waarin u alle (leszwem) activiteiten voor het aankomend halfjaar kunt nakijken. Vul de agenda’s dus vast in met de kijklessen, het gekleed zwemmen en het afzwemmen.

Tenslotte een belangrijke datum om vast vrij te houden: 12 april 2016. Dan vindt namelijk de Algemene Ledenvergadering plaats.

Veel leesplezier en wij zien u graag weer in het zwembad.

Gerard Brussaard, voorzitter & Laura van der Ham, redactie

 
De komende drie dinsdagen (12, 19 en 26 februari) en donderdagen (14, 21 en 28 februari) kunt u in de kantine van het… Meer >
 
Beste Watervriend(in), Er zijn én komen diverse functies bij Watervrienden beschikbaar. We zijn bijvoorbeeld al een jaar op zoek… Meer >
 
Indien u uw kind wilt aanmelden voor ABC-zwemles dan dient u rekening te houden met een zeer lange wachtlijst. Op dit moment… Meer >
 
www.watervriendenijmuiden.nl
Op zondag 11 november hebben 32 kinderen afgezwommen voor hun A-, B- en C-diploma bij Watervrienden IJmuiden. Natuurlijk was iedereen… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-07-2016 Meer >
 
 
23-06-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven