Nieuws

34 kinderen geslaagd voor het diplomazwemmen

01 juli 2017
www.watervriendenijmuiden.nl
(De foto's zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden, te zien als je inlogt op MyClub)
Donderdag 29 juni hebben 34 kinderen afgezwommen voor hun felbegeerde A-, B- of C-diploma onder toeziend oog van de examinatoren Inge, Karien en Sonja. Ook deze keer lieten de kinderen allemaal een mooi zwem niveau zien.

Verbeterpunten zijn er altijd wel; een aantal kinderen heeft een lichte schaarslag (ongelijktijdig bewegen van de benen bij schoolslag of enkelvoudige rugslag) en daar willen we nog beter op gaan letten. De borst- en rugcrawl zijn zoals altijd van hoog niveau. De zijwaartse ademhaling zien we bij steeds meer kinderen toegepast worden. Als wedstrijdzwemvereniging juichen we dat van harte toe en hopen dat we de kinderen zo enthousiast maken voor het zwemmen dat zij na het C diploma doorstromen naar het brevet- en wedstrijdzwemmen.

De organisatie liep zo soepel dat we binnen het uur klaar waren met het afzwemmen. Dit waarschijnlijk tot groot genoegen van alle ouders op de warme tribune en in ieder geval tot genoegen van de meeste lesgevers die bij het watertrappen zich de kans niet lieten ontnemen om samen met de kinderen een koele plons te nemen.

In de kantine kwam het verlossende antwoord: Alle kinderen zijn geslaagd!
We feliciteren:
A-diploma: Nick van Zuthem, Cynthia van Haagen, Mosap Attom, Isis van Haandel, Daniel Dijkhuis, Mia van der Plas, Valentijn de Ruijter, Jason de Waard, Mick Hink, Rama Abdelraman.
B-diploma: Denis Dalmeida Kossi, Sara van Langeveld, Zana Demir, Godwin Thomas, Cassidy Dekker, Sven Klaver, Fatuma Abdulaahi, Layal Saleh, Mohamud Muhujadin, Soraya Balai, Ezron Awalom.
B-Certificaat: Melanie Café, Elisa Yücesan
C-diploma: Adnan Muhujadin, Lena Sobotka , Emi van Haandel, Anoek Pool, Luuk van Eldik, Drake Tigchelaar, Ramazan Karaca, Lisa Noordzij, Charlotte Wesseling, Richard Schutte, Peter Westenberg.


 
www.watervriendenijmuiden.nl
De ABC-agenda voor de periode t/m januari 2020 is bekend en kunt u hier downloaden. Meer >
 
www.watervriendenijmuiden.nl
Afgelopen zaterdag was het buitenbad van Zwembad de Heerenduinen het decor van de jaarlijkse zwemwedstrijd IJmuiden Buiten. Tijdens… Meer >
 
www.watervriendenijmuiden.nl

Afzwemmen bij WVIJ

24 juni 2019
Nu het zwemseizoen bijna ten einde is, is ook de tijd van het afzwemmen weer aangebroken. Op donderdag 20 juni hebben 42 kinderen bij… Meer >
 
Zaterdag 8 juni was er bij het programma Kassa van de Vara aandacht voor vastzuigen door gevaarlijke zwembadroosters. Dit fragment… Meer >
 
11-05-2019 Meer >

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-07-2016 Meer >
 
 
23-06-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven