Nieuws

Toegang per 1 maart alleen nog met toegangsbandjes

10 februari 2019
De komende drie dinsdagen (12, 19 en 26 februari) en donderdagen (14, 21 en 28 februari) kunt u in de kantine van het zwembad een toegangsbandje ophalen. Tijdens de lesuren is een vrijwilliger in de kantine aanwezig die de toegangsbandjes uitgeeft. 
  • Les-en brevetzwemmers: Tijdens het leszwemmen kunt u (ouder of verzorger) in de kantine het toegangsbandje, op naam, ophalen. Doe dit als u terug komt na het helpen omkleden.
  • Trimzwemmers / Recreanten: Direct na het zwemmen en omkleden kunt u in de kantine uw bandje ophalen. 
De borg voor een bandje bedraagt €10,=, graag gepast betalen. Er zal geen (weinig) gelegenheid zijn om groot geld te wisselen. 
 
De toegang via de tourniquet gaat in per 1 maart 2019. Concreet betekent dit dat leden vanaf dinsdag 5 maart of donderdag 7 maart gebruik moeten gaan maken van de bandjes. Vergeet niet het bandje mee te nemen, de kassière heeft opdracht van de gemeente om niemand meer zonder bandje toe te laten. Ook de vereniging kan u niet helpen. 

Ouders of verzorgers die meegaan met hun kind om te helpen omkleden, kunnen op het toegangsbandje van de leszwemmer mee.
 
 
 
 

Hoe werkt het? 
 
U biedt het bandje aan bij de tourniquet door deze onder het scherm te houden. Indien u met uw kind meegaat, laat dan uw kind eerst door en biedt vervolgens het zelfde bandje nogmaals aan. Bij het verlaten van het zwembad, kunt u op dezelfde wijze door de tourniquet bij de uitgang het bandje aanbieden. 

Tijdens de zwemles kunt u van het bandje gebruik maken om via de tourniquet naar de kantine of naar buiten te gaan. Bij terugkomst kunt u vlak voor het einde van de les weer het zwembad in om uw kind te helpen aankleden of iets te vragen aan een van de vrijwilligers.

Tijdens kijklessen is het mogelijk om tot vier personen, inclusief uw kind, toegang tot het zwembad te krijgen. Zo is het dus mogelijk om met een kijkles, ook eens opa en oma of een broer en of zus mee te nemen. LET WEL; iedereen verlaat het zwembad ook weer via hetzelfde bandje van de leszwemmer.
 
Meer informatie is beschikbaar bij de veelgestelde vragenAls uw vraag niet bij de veelgestelde vragen staat, spreek een vrijwilliger aan. Hij/zij kan je meestal verder helpen of doorsturen naar de persoon die wel antwoord kan geven.

 
www.watervriendenijmuiden.nl
De ABC-agenda voor de periode t/m januari 2020 is bekend en kunt u hier downloaden. Meer >
 
www.watervriendenijmuiden.nl
Afgelopen zaterdag was het buitenbad van Zwembad de Heerenduinen het decor van de jaarlijkse zwemwedstrijd IJmuiden Buiten. Tijdens… Meer >
 
www.watervriendenijmuiden.nl

Afzwemmen bij WVIJ

24 juni 2019
Nu het zwemseizoen bijna ten einde is, is ook de tijd van het afzwemmen weer aangebroken. Op donderdag 20 juni hebben 42 kinderen bij… Meer >
 
Zaterdag 8 juni was er bij het programma Kassa van de Vara aandacht voor vastzuigen door gevaarlijke zwembadroosters. Dit fragment… Meer >
 
11-05-2019 Meer >

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-07-2016 Meer >
 
 
23-06-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven