Nieuws

Familie estafette nieuwe stijl

26 februari 2016
www.watervriendenijmuiden.nl
Op donderdag 25 februari organiseerde de AC voor de (familie)leden van de wedstrijd- en trimzwemmers een obstakelrace in het zwembad. Deze Family Obstakel Swim is een nieuwe variant op de familie-estafette. 

Tijdens de race probeerden de negen familieteams zoveel mogelijk baantjes te zwemmen in een kwartier tijd. In de baan lagen allerlei obstakels waar onderdoor of overheen gezwommen moest worden. En natuurlijk is het leuk om te kijken wie in de familie het best kan zwemmen. Zo zei een van de jongere zwemmers: "Ik vind het heel leuk, maar mama zwemt wel harder dan papa."

Floris - een van de jongere deelnemers en lid van het winnende familieteam schreef onderstaand verslag:
Eerst zag ik het kaartje met drie kikkers erop en toe zei de juf dat is van de family obstacle swim. Toen vroeg ik aan onze oppas Leanoor, wat is dat een family obstacle swim? Ze zei dat je dan moet zwemmen met je familie met allemaal obstakels. Daar wilde ik wel aan meedoen.

Ons team heette het van Zanten swim team en samen met mijn papa, mama en broertje Hugo deden we mee. Mijn zusje Emmelotte ging ons samen met Leanoor aanmoedigen. Vlak voordat de wedstrijd begon vroeg een meneer of we er een deelnemer bij wilden. Dat mocht, dat was Bart. Bart was met een halve minuut aan de overkant. Hij traint wel zes keer per week! 

Eerst moest je duiken en dan onder de rode mat zwemmen, daarna moest je over een plank heen en daarna onder een poortje door. Als laatste moet je de muur aantikken en dan ging de volgende. Die moest eerst onder het poortje door, dan over de plank en dan weer onder de rode mat door. Dat ging goed want we werden eerste! In het restaurant was de uitreiking en gingen we op de foto. Bart mocht ook op de foto. 

 
www.watervriendenijmuiden.nl

31 toppers met een diploma

26 januari 2020
Wat was het weer spannend, maar vooral heel leuk en gezellig. 31 jongens en meisjes hebben vanmiddag afgezwommen voor hun A-, B- of… Meer >
 
www.watervriendenijmuiden.nl
Op donderdag 28 november heeft Sinterklaas met een groot aantal Pieten een bezoek gebracht aan de leszwemmers en de jeugdploeg van de… Meer >
 
www.watervriendenijmuiden.nl
Vanmiddag hebben 27 kinderen onder toeziend oog van de gedelegeerde / rapporteur van de NRZ - Nationale Raad Zwemveiligheid afgezwommen… Meer >
 
www.watervriendenijmuiden.nl
De ABC-agenda voor de periode t/m januari 2020 is bekend en kunt u hier downloaden. Meer >
 
 
 
 
11-05-2019 Meer >

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-07-2016 Meer >
 
 
23-06-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven