Sponsoring

Watervrienden IJmuiden is de zwemvereniging van IJmuiden. Onze vereniging biedt bijna 270 leden een breed aanbod aan zwemmogelijkheden. Jong en oud kan bij ons terecht voor les- en wedstrijdzwemmen of gewoon een avondje baantjes trekken. Buiten de reguliere lessen en trainingen organiseert de club ook andere evenementen.
 

Als onderdeel van Watervrienden-Nederland en daarmee aangesloten bij de Nederlandse Culturele Sportbond (NCS) staat Sport voor iedereen bij ons voorop. Zwemmen moet bij ons bereikbaar en betaalbaar zijn en blijven. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen (ongeacht geslacht, seksuele voorkeur, cultuur, leeftijd en validiteit) het zwembad in te krijgen en te laten bewegen.
 

Watervrienden IJmuiden is op zoek naar sponsors die net als wij het belangrijk vinden dat sport voor iedereen toegankelijk en betaalbaar is en die daaraan willen bijdragen. Onze vereniging streeft ernaar om een van de goedkoopste zwemverenigingen van de gemeente te blijven, zodat het motto “Sport voor iedereen” gehandhaafd kan blijven. Deze verbondenheid kan verschillende vormen aannemen, waarbij een geldelijke bijdrage natuurlijk altijd welkom is, maar het hoeft lang niet altijd de meest voor de hand liggende keuze te zijn.
 

Watervrienden IJmuiden is altijd op zoek naar partners die materialen en/of diensten ter beschikking willen stellen. Hieronder vindt u een greep uit de diverse zaken waar onze vereniging behoefte aan heeft:
 

  • Clubkleding, waaronder t-shirts, badmutsen, zwemtassen, etc.
  • Trainingsmateriaal zoals flippers, pullbuoys, handpeddels, plankjes, kurken, etc.
  • Boodschappen ten behoeve van activiteiten als het trainingskamp, Sinterklaas, Paasfestijn, Kinderbingo, Spaarnwoudedag, etc.
  • Vaantjes, medailles en bekers voor uitreikingen tijdens wedstrijden
  • (Groot) Vervoer van de ploeg naar wedstrijden in andere delen van het land en naar het trainingskamp
  • Drukwerk, bijvoorbeeld voor brochures en het jaarverslag
  • Diensten, bijvoorbeeld op gebieden als financiën, ICT, publiciteit, etc.
  • Vergaderruimtes voor bestuursvergaderingen en/of curssussen
  • Tenten, banken, tafels en andere materialen voor gebruik tijdens evenementen zoals onze zwemwedstrijd IJmuiden Buiten, de Spaarnwoudedag voor onze jeugdleden, het Paasfestijn en andere activiteiten

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Terug naar boven