Wachtlijst

Indien u uw kind wilt aanmelden voor ABC-zwemles dan dient u rekening te houden met een wachtlijst. De lengte van de wachtlijst is van tijd tot tijd variabel. De minimale leeftijd bij de start van de zwemlessen is 5 jaar.
U kunt uw kind uiteraard wel al inschrijven voor op de wachtlijst voordat uw kind 5 jaar is.
 

Indicatie wachtlijst*:

Dinsdagavond: circa 12 - 15 maanden

Donderdagavond: circa 12 - 15 maanden
 

Is uw kind al in het bezit van een diploma dan is de wachtlijst over het algemeen aanzienlijk korter. De kinderen die al zwemmen schuiven na het diploma zwemmen automatisch door en daarna wordt gekeken of er plaats over is voor nieuwe instromers.
 

Om lid te worden van Watervrienden IJmuiden kunt u hieronder het aanmeldingsformulier online invullen en direct versturen.
Let op! Bij aanmelding ontvangt u ALTIJD een bevestging. Als u die niet ontvangt is de inschrijving niet goed gegaan. Wij adviseren u via een PC in te schrijven en niet via een mobiele telefoon.


Uw inschrijving is pas compleet ná betaling van 5 euro inschrijfgeld. Dit dient u zelf over te maken of contant te betalen. Wij werken (nog) niet met automatische incasso.
De betalingsdatum geldt als inschrijfdatum.

Het is vanaf heden alleen nog mogelijk om in te schrijven via de website. Papieren inschrijfformulieren worden niet meer geaccepteerd.

Let op: Als uw kind aan de beurt is voor zwemles nemen wij telefonisch contact met u op. Als dat niet lukt per email. Kunnen wij u niet telefonisch bereiken of reageert u niet binnen enkele dagen op de email wordt uw kind van de wachtlijst verwijderd.
U bent te alle tijde zelf verantwoordelijk voor het tijdig doorgeven van veranderingen in (email-)adres en telefoonnummer.
 

*: De lengte van de wachtlijst is zeer variabel. Aan de hier aangegeven lengte kunnen geen rechten worden ontleend. 
 

 

Lid worden
*
*
*
*
*
*

Adresgegevens

*
*
*
*
*

Na ontvangst van bovenstaand formulier én € 5,00 inschrijfgeld op IBAN NL72INGB0001614550 van Watervrienden IJmuiden onder vermelding van de naam van het aan te melden lid, zal u of uw kind opgenomen worden op de wachtlijst.

Wanneer er voordat uw kind wordt opgeroepen, iets in bovenstaande gegevens wijzigt, of uw kind al bij een andere instelling gaat zwemmen, laat ons dit dan even weten.

Zwemmen

Denk hierbij aan relevante informatie voor onze lesgevers en trainers, bijvoorbeeld op het gebied van gezondheid, bijzonderheden met betrekking tot gedrag, enzovoort.

*
Terug naar boven