Lid worden

Leszwemmen zwemABC
 

Indien u uw kind wilt aanmelden voor ABC-zwemles dan dient u rekening te houden met een wachtlijst*. De lengte van de wachtlijst is van tijd tot tijd variabel.

Indicatie wachtlijst ABC-zwemmen*: circa 12-18 maanden

Er staan momenteel (februari 2020) veel kinderen op onze wachtlijst.
Kinderen geboren in 2013 of eerder plaatsen wij momenteel niet op de wachtlijst voor het A-diploma.
Als uw kind nu al bijna 7 jaar of ouder is adviseren wij u om bij een andere zwemlesaanbieder te informeren of uw kind daar eerder aan de beurt is. Een kind dat bij inschrijving al 7 jaar is, zal ruim 8 jaar zijn als hij/zij aan de beurt is en kunnen wij daarom tot nader bericht niet op de wachtlijst plaatsen.


Wilt u uw kind inschrijven voor leszwemmen, vul dan onderstaand formulier in en kruis ABC-zwemmen aan.
Na ontvangst van het aanmeldformulier en €5,00 inschrijfgeld op ons rekeningnummer IBAN NL72INGB0001614550 plaatsen wij uw kind op de wachtlijst.

Let op! Bij aanmelding ontvangt u ALTIJD een bevestging. Als u die niet ontvangt is de inschrijving niet goed gegaan. Wij adviseren u via een PC in te schrijven en niet via een mobiele telefoon.

Voor  de actuele wachtlijst kunt u contact opnemen met de coördinator ABC-zwemmen via abc@watervriendenijmuiden.nl

Wedstrijdzwemmen, trimzwemmen of brevetzwemmen

Wilt u zelf bij ons komen zwemmen, vul dan ook onderstaand formulier in en geef aan waarvoor u zich wilt aanmelden. Hiervoor hebben wij géén wachtlijst.

Het is vanaf heden alleen nog mogelijk om in te schrijven via de website. Papieren inschrijfformulieren worden niet meer geaccepteerd.

Lid worden
*
*
*
*
*
*

In het geval van een minderjarige graag naam ouder invullen.

Adresgegevens

*
*
*
*
*

Na ontvangst van bovenstaand formulier én € 5,00 inschrijfgeld op IBAN NL72INGB0001614550 van Watervrienden IJmuiden onder vermelding van de naam van het aan te melden lid, zal u of uw kind opgenomen worden op de wachtlijst.

Wanneer er voordat uw kind wordt opgeroepen, iets in bovenstaande gegevens wijzigt, of uw kind al bij een andere instelling gaat zwemmen, laat ons dit dan even weten.

Zwemmen

Denk hierbij aan relevante informatie voor onze lesgevers en trainers, bijvoorbeeld op het gebied van gezondheid, bijzonderheden met betrekking tot gedrag, enzovoort.

*

Indien minderjarig: Vul de naam & e-mailadres van een ouder/voogd in

Terug naar boven