Trimzwemmen

Naast wedstrijd- en leszwemmen biedt WVIJ de sportieve Velsenaar de mogelijkheid om op eigen niveau aan de conditie te werken.
 

Iedere donderdagavond tussen 20.15u en 21.00u kan men in het warme doelgroepenbad zelfstandig baantjes zwemmen of in het wedstrijdbad meedoen met het trimzwemmen: zwemmen in groepsverband met aandacht voor techniek, conditie en gezelligheid.
We zwemmen in het wedstrijdbad in de breedte m.u.v. de 1e donderdag va de maand, dan wordt er in lengtebanen gezwommen.
Het wedstrijdbad is verdeeld in 2 groepen; in de ene groep zwemmen de meer ervaren zwemmers met redelijke condiitie, waaronder een aantal masterwedstrijdzwemmers, en in de andere groep zwemmen de recreanten die lekker willen zwemmen maar waarvoor het tempo in de andere groep te hoog ligt of die nog conditie aan het opbouwen zijn. Er wordt in beide groepen aan de conditie gewerkt en techniektrainng gegeven.
Het trimzwemmen is bijvoorbeeld ook geschikt voor tri-athleten die meer winst uit het zwemmen willen halen.
 

Onze ervaren trainers en lesgevers geven tijdens het trimzwemmen oefeningen om de conditie en zwemtechniek te verbeteren.
 

Zin om mee te doen, het is altijd mogelijk om twee keer gratis mee te zwemmen. Neem voor meer informatie of een afspraak contact op via info@watervriendenijmuiden.nl of via 0255-530186.  

Terug naar boven