Activiteiten

Algemene Ledenvergadering

Datum 12 apr 2016
Tijdstip 20:00 uur
Locatie Clubgebouw van de Pétanque Union IJmond (achter het zwembad)
Adres Heerenduinweg 8A

De Algemene Ledenvergadering vertegenwoordigt alle leden van de vereniging. Belangrijk aandachtspunt dit jaar is een noodzakelijke wijziging in de baanindeling tijdens de trainingen en het trimzwemmen vanwege de groei van de vereniging. In overleg met de trainers is het bestuur tot een aantal opties gekomen om zoveel mogelijk leden tijdens de beschikbare uren te laten zwemmen. Het bestuur wil de verschillende opties toelichten en bespreken met de leden.

De Algemene Ledenvergadering vertegenwoordigt alle leden van de vereniging. Het is de plaats waar beleid en regels van de club worden besproken. Voorbeelden van zaken die aan de orde komen zijn onder meer: het jaarverslag, de financiële verantwoording, de organisatie van de vereniging, de hoogte van de contributie en de benoemingen van de bestuurders.
 

Belangrijk aandachtspunt dit jaar is een noodzakelijke wijziging in de baanindeling tijdens de trainingen en het trimzwemmen vanwege de groei van de vereniging. In overleg met de trainers is het bestuur tot een aantal opties gekomen om zoveel mogelijk leden tijdens de beschikbare uren te laten zwemmen. Het bestuur wil de verschillende opties toelichten en bespreken met de leden.
 

De Agenda en het Jaarverslag zijn via de mail toegestuurd, wanneer u deze niet heeft ontvangen, kunt u contact opnemen met het secretariaat. Tevens wil het bestuur enkele noodzakelijke wijzigingen in het Huishoudelijk reglement door de leden goed laten keuren. U kunt het document met de gemarkeerde wijzigingen via het secretariaat opvragen.


Terug naar boven