Activiteiten

Sprintkampioenschappen 2016 deel 1

Datum 6 dec 2016
Tijdstip 18:00 uur
Locatie Zwembad De Heerenduinen
Adres Heerenduinweg 6 1971 JE IJmuiden
Op dinsdag 6 december en 13 december 2016 gaan we weer de onderlinge strijd aan op de sprint. Dan worden de jaarlijkse sprintkampioenschappen gehouden. Aangezien het op een normale trainingsavond gehouden wordt, verwachten we dat alle wedstrijdzwemmers, zowel jeugd als masters, aan deze wedstrijd mee doet.

Ook een aantal brevetzwemmers mogen aan deze wedstrijd meedoen. De trainers zullen bij deze groep aangeven wie al goed genoeg is om hieraan mee te doen. Zij ontvangen allen een uitnodiging.

Op dinsdag 6 december wordt de vlinderslag en de rugslag gezwommen. Twee weken later, dinsdag 13 december, is de schoolslag en de vrije slag aan de beurt.

Gegevens van de wedstrijd:
Datum:
 
Dinsdag 6 december 2016
 
Aanvang juryvergadering:
Aanvang inzwemmen:
Aanvang wedstrijd:
 
17:45 uur
18:00 uur
18:10 uur
 
Zwemslagen

 
Vlinderslag
Rugslag
 
Inschrijfkosten:
 
€ 2,00
 
Programma:
 
Programma dag 1
 
 
  • Er wordt gestart met een Duitse start.
  • Er wordt gestart met de één starts regel.
  • Prijzen zijn er voor de categorieën jongens / meisjes brevetten, A/B, C, D, E/F en masters. Van elke categorie is er een medaille voor de eerste 3 aankomende op iedere afstand en voor de clubkampioen per leeftijdscategorie is er nog een beker te behalen.
  • Bij een dis op een afstand worden er 5 strafseconden per dis in de einduitslag opgeteld en is men uitgesloten voor de prijsuitreiking van die afstand.
  • Meedoen is voor de wedstrijdzwemmers die aan een LZK meedoen verplicht.
Vragen en afmeldingen kunnen bij Ron Blok, trainers@watervriendenijmuiden.nl of bij Johan Mol, wedstrijdploeg@watervriendenijmuiden.nl.

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid
    • € 2,-
Aantal inschrijvingen: 55
Terug naar boven